Ik, Johan, ben geboren en grootgebracht in een banketbakkerij. Op mijn 21ste nam ik de zaak over van mijn vader die opleidingen heeft genoten bij enkele grote namen in de patisseriewereld (zoals Van Dender te Brussel en Schoenaerts te Antwerpen). Maar de bloemallergie belette me om hier verder carrière in te maken.

21 jaar later werd de drang om met desserts creatief bezig te zijn zo groot dat ik met de hulp van mijn echtgenote Chantal het IJstaartenhuis ben opgestart.

Naast onze ijstaarten en ons uitgebreid gamma aan ijsvariaties, maken wij in ons atelier ook biscuittaarten, cupcakes, amandel- en boterkoekjes, bokkepoten en Halse koeken.

Sinds kort is onze zaak uitgebreid met de komst van onze schoonzoon Glenn, hij ziet toekomst in deze uitdaging en is ondertussen vol passie mee actief in onze zaak.

Onze pijlers zijn passie, vakmanschap, pure producten en vooral top hygiëne.

Ijstaartenhuis – Voor een perfect dessert!

Bezoek onze webshop en like onze Facebookpagina, zo blijft u op de hoogte van onze nieuwste creaties. Bovendien biedt de webshop U een mogelijkheid voor een vlotte bestelling, al dan niet geleverd aan uw adres. 

Puur ambachtelijk
vakmanschap !

VOLG ONS

© Ijstaartenhuis 2018 - Webdesign: Smart Site Solutions